We combineren meer dan 125 jaar geschiedenis met een innovatieve mindset en de nieuwste technologieën.  Onze reputatie? Dat we dingen voor elkaar krijgen. Dat we steeds dat extra stapje zetten en extra inspanningen leveren om te doen wat we beloven. We zijn - 24 op 7, 365 dagen per jaar - voor elke klant onderweg. Ons bedrijf is hun toekomst... en die van jou.

Kuehne + Nagel

Eén van 's werelds meest toonaangevende logistieke bedrijven

Met ongeveer 76.000 medewerkers op zo'n 1.400 locaties in meer dan 100 landen, ligt onze sterke marktpositie in zeevracht, luchtvracht, contractlogistiek en baantransport. Met een sterke focus op segmenten met toegevoegde waarde, zoals IT-gebaseerde geïntegreerde logistieke oplossingen.

Over Kuehne + Nagel

Logistieke oplossingen bieden voor de grote industrieën

We bieden logistieke diensten aan vrijwel alle belangrijke industriesectoren, waaronder Aerospace, Automotive, High Tech, Drinks, Evenementen- en Hotellogistiek, Bosproducten, Maritieme logistiek en Foodservices.

Image20210119085621

​​​​​​​Kuehne+Nagel BeLux: 2 landen,
​​​​​​​1 organisatie

Kuehne+Nagel België en Luxemburg vormen samen één clusterorganisatie die meer dan 3,000 medewerkers telt verspreid over 16 verschillende locaties. En we blijven sterk uitbreiden! 

Als dienstverlener helpen we onze klanten groeien, als werkgever helpen we onze mensen groeien. We geloven dat een inspirerende en motiverende omgeving de sleutel is tot ons succes. Onze mensen bepalen namelijk onze reputatie, en daarom maken we hen onze prioriteit.

career-explorer

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Duurzaam Ondernemen​​​​​​​

Als bedrijf hebben we een grote impact op onze omgeving, en we willen dat dit een positieve impact is. Met onze Net Zero Carbon strategie maakten we een ambitieuze belofte: om als pionier in de logistiek het klimaatprobleem aan te pakken.​​​​​​​

Freightforwarding_seafreight_W12

Cultuur​​​​​​​

Je spendeert het grootste deel van je tijd op het werk, dus het is belangrijk dat het een omgeving is waar je je goed voelt! Met ons Great Workplace programma bouwen we aan initiatieven om collega’s bij elkaar te brengen. Daarnaast steunen we samen met onze collega’s lokale goede doelen. En met ons Balance + Belonging programma streven we naar een inclusieve werkomgeving waar iedereen dezelfde kansen krijgt.​​​​​​​

skills

​​​​​​​Investeer in jezelf​​​​​​​

Eén van de voordelen van ons wereldwijd netwerk is dat je veel richtingen uit kan met je carrière. Met ons Learning & Development team helpen we graag om je ambities waar te maken. Naast het standaard trainingsaanbod is er plaats voor je specifieke noden. Geef aan waar je naartoe wilt, wij luisteren!​​​​​​​

Kuehne + Nagel

​​​​​​​​​​​​​​Jobs op kantoor 

​​​​​​​Van logistieke functies tot Finance en IT. Ontdek de verschillende jobs op onze kantoren!

Over Kuehne + Nagel
​​​​​​​​​​​​​​Jobs als magazijnier of chauffeur

Ontdek hoe het is om te werken als magazijnier bij Kuehne+Nagel en welke vacatures we beschikbaar hebben!

Management Traineeships

Heb je net je bachelor of master behaald en ben je klaar voor een uitdaging binnen logistiek?
Tijdens onze traineeships word je in 2 jaar tijd klaargestoomd voor de job die jou het beste ligt.
Onze trainees starten elk jaar op in september.

Video Content Block
img1
img1
img1
img1
img1
img1